Hirdetés

Gears of War mozifilm - Kicsit átgyúrják

|

Cliff Bleszinski változtat rajta, de nem hagyja veszni a Gears of War filmet

Hirdetés

Áprilisban történt a baj, hogy Len Wiseman rendező kiábrándult a Gears of War mozifilmből, és inkább más projekt elkészítésébe vágott. Joggal aggódnak hát a rajongók, hogy akkor most hogyan tovább.

Cliff Bleszinski, a Gears of War szülőatyja a Comic-Conon adta az érdeklődők tudtára, hogy ő bizony hamarosan újra leül a forgatókönyv mellé és kissé átdolgozza azt. A célja ezzel, hogy egy kicsit más sztorit hozzon ki belőle, amivel 100 millió dollár alá tudná szorítani a gyártási költséget. Viszonyításképp; Bleszinski most valami olyasmit akar, mint amilyen District 9 volt tavaly (ez 30 millió dollárba került), Wiseman pedig ezzel ellentétben 2012-es látványvilágot akart (ez pedig 200 millióba). Azért az akcióval ne spórolj Cliffy!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)