Hirdetés

Gears of War páncélzat az avatarodnak

|

Amióta megjelent igen népszerű az avatar rendszer Xbox 360 - on. Most újabb érdekességekkel gyarapodik.

Hirdetés

Maga Cliff Bleszinski és Rod Fergusson mutatták be az EPIC újdonságait.

Nem, nem új játékról van szó, hanem arról, hogy az Xbox 360 rendszerén belül az avatarunkat fel lehet öltöztetni, ez esetben Gears of War páncélzatban levő COG katonának.

COG Katona Avatar
COG Katona Avatar

Aki tényleg szupernagy Gears of War rajongó, abban esetleg felmerülhetett a gondolat, hogy Locustnak öltözzön farsangkor. Persze, ilyenkor mindenki gyorsan keresse fel elmegyó.... szóval pszichiáterét, de addig is, aki akar, öltöztesse avatarját Locustnak! Megmarad emberinek, de mégis hátborzongatóan alien, nem?

Locust Avatar Armor
Locust Avatar Armor

Egyelőre azt nem tudni, hogy mennyi pontba kerül majd a virtális cucc, de minden bizonnyal elmondták volna, ha ingyen lenne - így aztán tessék pontokat tartalékolni, ha ilyet akartok majd.

A képek nagyobb felbontásban megtekinthetőek a galériában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)