Gears of War PC-re, hivatalosan is!!!" /> Gears of War PC-re, hivatalosan is!!!"/>
Hirdetés

Gears of War PC-re, hivatalosan is!!!

|

Akik figyelik a Microsoft Press Conference-et, láthatták, ahogy bejelentik, hivatalosan is PC-re a Gears of War-t.

Hirdetés

Azt még ugyan nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik meg, de mindenképpen érdemes lesz kivárni a hátralévő időt, hiszen számos újdonságot hoz az Xbox-os verzióhoz képest. Többek között több pálya is komoly átterverzésre került, így a végső leszámolás, az utolsó pálya is merőben el fog térni a konzolostól. De ezeken kívül is számos olyan kérdésre választ kapunk, amik eddig az Xbox360-as társaság előtt is rejtve maradt. Természetesen kapunk pálya szerkesztőt, amivel single és cooperative mapokat is készíthetünk. A játék várhatóan a Games for Windows Live-ba integrálva érkezik, így valószínű, hogy a futattáshoz Vistára lesz szükségünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)