Hirdetés

[KépZ] Gears of War PC részletek

|

Friss információk érkeztek az X360 egyik ütős sikerének PC-s átiratából, a Gears of War PC-ből. Képek, megjelenés...

Hirdetés

A Games for Windows projekt egyik húzóneve lesz a korábban X360 exkluzívnak számító Gears of War. Az UE3 motor hajtotta akciójáték a konzolon elért hatalmas siker után a PC-ket is betámadja és az előzetes információk szerint minden esélye megvan rá, hogy ezen szegmensben is kasszát robbantson.

 


 

Cliff Bleszinski illetve a GoW PC vezető pálya dizájnere, Jim Brown jelentette be, hogy az átirat munkálatai révbe értek és hamarosan sorozatgyártásra kerül sor, így már semmi sem állhat útjába a november 6-ai debütálásnak.

 


 

A PC-s verzió jó pár újítással kedveskedik majd a rajongóknak. Vadonatúj multiplayer módot, a "King of the Hillt", 19 többjátékos pályát, az összes X360 letölthető tartalmat és 5 új egyjátékos küldetést kapunk majd a pénzünkért cserébe.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)