Hirdetés

Gears of War remaster gyűjtemény lehet a Microsoft egyik válasza a nagy 2022-es játékhiányra

|

Egy Halo: The Master Chief Collection szintű kiadás valamelyest enyhítené a Redfall és főképp a Starfield elhalasztása miatt érzett csalódottságot.

Hirdetés

Felesleges szépíteni, Phil Spencerék alaposan eltaktikázták magukat, legalábbis erről árulkodik, hogy alig egy hónappal az Xbox & Bethesda Game Showcase előtt egyetlen nincs egyetlen saját fejlesztésű játékuk sem 2022-re bejelentve. A Starfield és a Redfall csúszása miatt Microsoft Flight Simulator, Age of Emipres II: Definitive Edition és Age of Empires III: Definitive Edition DLC-k, Halo: Infinite és Sea of Thieves szezonális tartalmak, valamint a The Elder Scrolls Online: High Isle kiegészítő jelentik csupán a Bethesdával együtt két tucat stúdió felett rendelkező Xbox idei felhozatalát.

Ez nagyon karcsú, nem véletlenül érezte azt a Microsoft Gaming első embere, hogy neki is meg kell szólalnia. Persze a vásárlók szépen hangzó ígéretek helyett valódi teljesítményt várnak, és azt hogy az imént felsoroltakon kívül ne csak a korai hozzáférésből végre kikecmergő Groundeddel, a PC-n és PlayStation 5-ön tavaly szeptember óta kapható Death Looppal, meg a Forza Motorsport talán idén már megjelenő rebootjával kelljen beérniük az év hátralevő részében.

Hirdetés

Mivel bennfentesek szerint a Microsoft több franchise-ból is olyan gyűjteményt akar kiadni, mint a Halo: The Master Chief Collection, nem elképzelhetetlen, hogy az egyik ilyen kollekciót épp a júniusi bemutatón leplezzék le, és amennyiben arra alkalmas állapotban lesz, akkor még idén piacra is dobják. A Fable trilógiát és a Bethesdával együtt megszerzett Falloutokat is emlegették ilyen kontextusban, ám a legvalószínűbb jelölt a Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 és Gears of War: Judgment négyese, amely felújított formában, egybecsomagolva megjelenhet, és nemcsak Xbox Series X|S konzolokra, hanem PC-re is. Főként az utóbbi közönsége díjazná, ha végre pótolhatná a hiányzó epizódokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Bizonyítékot a Gears of War remaster gyűjtemény létezésére, vagy hogy egyáltalán tervben van, még senki sem szolgáltatott, ám az ismert iparági szivárogtató, Nick Baker (Shpeshal Nick) az XboxEra podcast legutóbbi adásában ismét szóba hozta a dolgot.

"Korábban azt mondtam, hogy a Microsoft egy másik franchise-a is hasonló gondoskodásra számíthat, mint a Master Chief Collection, nos úgy hiszem, hogy ez idén fog megjelenni. Igen, mindenki kitalálta."

Ahelyett, hogy ő maga nevezte volna meg, Baker a beszélgetőtársaival mondatta ki, hogy a Gears szériáról van szó. Azt is hozzátette továbbá, hogy ha a 2021 novembere és 2022 novembere közötti időszakot nézzük, akkor ironikus módon megint a Halo, a Gears és a Forza lehet a Microsoft kínálata, mármint ami a nagy volumenű játékokat illeti. Már megint...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)