Hirdetés

Gears of War széria: Nincsen tízéves tervezet

|

Mark Rein és brigádja nem tervez tíz évre előre, valamint a jelenlegi hardvergeneráció nem részesül folytatásban.

Hirdetés

Joshua Ortega legutóbbi kijelentése hallatán összeverbuváltak minden szabadságolt Jedi lovagot és fénykardokkal történő hadonászás helyett billentyűzetet ragadtak, majd ellentámadásba kezdtek nevezett úriember ellen. Véleménye szerint a Gears of War széria népszerűsége meghaladja majd a komplett Star Wars univerzumot, valamint az elkövetkezendő tíz esztendőben nem maradunk láncfűrészes trancsírozás nélkül. Az egyes oldalakon kirobbant fórumharcokat hivatott lecsendesíteni Mark Rein nyilatkozata, melyben méltányolja Ortega lelkesedését a Gears família iránt és kijelenti, hogy nincsenek tíz éves terveik.  Minden erejükkel a Gears of War második epizódjára koncentrálnak: gondozgatják közösségüket és friss tartalmakkal bombázzák játékukat. Mark Rein hozzátette, a jelenlegi hardvergenerációra biztosan nem érkezik folytatás. Érintetlenül marad a Star Wars vezető szerepe és 2019-ben nem szükséges aggódnunk az asztali rendszerekre kiadott Gears of War 4 eredetiséget tanúsító bizonyítványának érvénytelensége miatt.

Mark Rein

reinsak.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)