Hirdetés

Gears of War - Trilógia a moziban

|

A készülő Gears of War moziról derült ki néhány érdekes újdonság.

Hirdetés

Len Wisemen a Gears of War mozi rendezője árult el néhány apróságot a készülgető filmről. Mindenki nagy örömére a tervek bizony grandiózusak, hiszen Wisemen szerint alapból három filmet szeretnének vászonra vinni. Wisemen bevallotta, hogy igazából nem nagyon érdekelték a videójátékok, egészen addig, amíg nem találkozott a Gears of War-ral. Ez a nagyszerű alkotás azonban arra késztette, hogy komolyan belemerüljön a témába, tanulmányozza a világot, és végül készítsen egy - remélhetőleg - pompás filmet. Wisemen a Gyűrűk Ura trilógiához hasonlítja a majdani Gears of War mozit, már ami a kidolgozottságot, és az epikus sztorit illeti, annyi különbséggel, hogy az általuk megálmodott film jóval keményebb lesz mint a fantasy legenda. Ez persze természetes is, hiszem a Gears of War világa alapvetően jóval sötétebb, mint Tolkien bácsi világa. Wisemen elmondta még, hogy ő inkább sci-fi rajongó, így a Gears mozi készítésénél is erre az aspektusra helyezik a hangsúlyt a horror ellentétben. Lesznek azért paráztatós jelentek is, de nem ezen lesz a hangsúly.Megjelenési dátumról nem esett szó, de azt figyelembe kell venni, hogy a sztorinak nem szabad túlzottan elkanyarodnia a bizonyosan készülő játék folytatásaiban elképzelt eseményektől, így valószínűleg a filmek és a játékok majd szépen megvárják egymást. Izgatottan várjuk.

Len Wisemen - rendezőnek lenni jó

 

lenwiseman_grab_ass.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)