Hirdetés

Gears of War Ultimate Edition - ennyivel lesz szebb az eredetinél

|

Gyönyörűséges Gears of War Ultimate Edition átvezető animációt mutattak be a Comic-Conon, melyet egyből össze is hasonlíthattok a 2006-os eredeti verzióban láthatóval.

Hirdetés

Az már most látszik, hogy a The Coalitionös srácok komolyan veszik a Gears of War Ultimate Editiont. A játék nem csak újrahúzott textúrákból fog építkezni, ezt bizonyítja a Comic-Conon bemutatott új átvezető animáció is.

Remaster kiadások esetében mindig felmerül a kérdés, hogy az újból kiadott anyag mennyiben tud többet nyújtani a grafikai tuningon felül. A Gears of War Ultimate Edition esetén kitűnik, hogy nem aprózzák el a részleteket. Teljes mértékben újjáépítették ezt a cutscene-t is, a mai igényeknek megfelelő részletességgel. Korábban már kiszivárogtak gyengécske minőségű kamerás felvételek, de a fejlesztők most végre hivatalosan is közzétették az átvezetőt.

Az alábbi két videón ti is össze tudjátok hasonlítani az eredeti animációt és az idén ősszel érkező Ultimate Editionből származó változatot. A klasszikus első részbeli jelenetért körülbelül 14:55-ig kell tekernetek a Comic-Conos Gears of War Ultimate Edition panelt bemutató videón.

A Gears of War Ultimate Edition sokak örömére nem csak Xbox One-ra, hanem PC-re is megjelenik augusztus 25-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)