Hirdetés

Gears of War: Ultimate Edition - jövőre jön a PC-s verzió

|

Már tudjuk, hogy nagyjából mikor számíthatunk a Gears of War: Ultimate Edition PC-s megjelenésére. Nincs olyan közel, mint szeretnénk.

Hirdetés

Még júniusban azt állította a Microsoft, hogy a Gears of War: Ultimate Edition meg fog jelenni PC-re. Az Xbox One verzió már kijött, a PC-s kiadásról pedig csak nem jött hír. Annyi volt biztos, hogy egyszer csak jön, de ez azért nem túl biztató.

Szerencsére itt van nekünk a mi drága jó Phil Spencerünk, aki válaszolt a Twitteren felbukkanó rajongói elégedetlenkedésre. A kérdésre, miszerint "számíthatunk-e a Gears of War UE-re még március előtt" egyszerűen annyit írt vissza, hogy 2016 elején már számíthatunk rá. Ez sem túl pontos bejelentés, de legalább már tudjuk, hogy nem felejtették el a PC-s kiadást.

A Gears of War: Ultimate Edition augusztus 28-án jelent meg Xbox One-ra, örömmel nyomtuk végig újra, a tesztet itt olvashatod. Ha kíváncsi vagy, hogyan bénázunk vele, akkor GameStart adásunkból kiderítheted ezt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)