Hirdetés

Gears of War Ultimate Edition - 8 nap alatt 120 évet bétáztunk

|

Az Xbox One játékosok eléggé rácuppantak az első Gears of Warra, ami a Microsoft új konzoljára megjelenik, még úgy is, hogy a Gears of War Ultimate Edition még csak béta állapotban van.

Hirdetés

Attól kezdve, hogy kicsit több mint egy hete hivatalosan is bejelentették a Gears of War Ultimate Editiont, tegnapig folyamatosan pörgött a játék többjátékos bétája Xbox One-on, a sorozat rajongói pedig nem voltak restek, és jó néhány meccset lenyomtak a nem éppen hosszú tesztidőszak alatt is.

A sorozat hivatalos Twitter-fiókján közzétett adatok szerint majdnem nyolcszázezren próbálták ki a felújított Gears of War multiját, ami alatt közel 1,1 millió meccs ment végig. Ezek során 42 millió killt gyűjtöttek össze az emberek vagy a sáskák oldalán harcoló gamerek, amiből több mint másfél millió alkalommal előkerült a Gears-játékok egyik védjegyévé vált láncfűrész is.

Az biztos, hogy a játéknak hosszú távon is szórakoztatónak kell lennie, hogy bármilyen esélye legyen esportként, persze ezzel kapcsolatban sokkal okosabbak leszünk, amikor már a béta tapasztalatainak felhasználásával kialakult változatot is kipróbálhatjuk az augusztus végi megjelenéskor.

Ti kipróbáljátok majd a Gears of War Ultimate Editiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)