Hirdetés

Gears of War - Változott a regény címe és írója

|

A korábban Pendulum Wars néven futó Gears of War regény új címet, új írót és új megjelenési dátumot kapott.

Hirdetés

Még januárban volt szó arról, hogy Gears of War regény készül Steven L. Kent kezei között, Pendulum Wars címen. Az eredetileg februárra ígért művet később augusztus végére csúsztatták, s most új megjelenési dátumot kaptunk: október 28-át. Az új dátummal együtt érkezett a hír, hogy az író személye is változik: a regényt végül Karen Traviss veti papírra The Battle of Aspho Field címen. A történet olyan izgalmasnak ígérkezik, hogy a körmünket is le fogjuk rágni. Ennek igazolására csak egyetlen mondatot szeretnék kiemelni a sajtóközleményből: "Marcus és Dom bármivel elbírnak, amit a Locust Horda ellenük tud küldeni, de vajon túléli-e a barátságuk az igazságot Dom testvéréről, Carlos-ról?"

 

gearsnovel.jpg

 

A képen még az előző változat borítóterve látható

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)