Hirdetés

A koronavírus ellenére is aranylemezre került az új Gears játék

|

A The Coalition azt ígéri, nem fognak csalódni a PC-sek.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt több stúdió is arra kényszerült, hogy elcsúsztassa játékának megjelenését, így későbbre tolódott többek között a The Last of Us Part II, a Wasteland 3 és a The Outer Worlds Switchre szánt kiadásra is. Akad azonban olyan projekt, amelyet végül sikerült befejezni.

Hirdetés

A Gears of War eseményei előtt játszódó, XCOM-hoz hasonlító Gears Tactics egy komoly kihívásokat tartogató, körökre osztott stratégiai játék lesz, és már biztosan meg fog jelenni a tervezett időpontban, ugyanis aranylemezre került. A fejlesztőstúdió elmondása szerint a sáskák ellen vívott háború korai szakaszába elkalauzoló alkotást kifejezetten úgy rakták össze, hogy a PC-s játékosok számára nyújtsa a legjobb élményt, és nem tartalmaz semmilyen mikrotranzakciót, mindent feloldhatunk játékkal.

A Gears Tactics április 28-án jelenik meg PC-re (többjátékos mód nélkül), a későbbiek során pedig Xbox One-ra és Xbox Series X-re is ellátogat. A megjelenés napjától megtalálhatjuk majd a Game Pass kínálatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)