Hirdetés

Többjátékos mód nélkül jön a Gears Tactics

|

Sőt, még egy dolog hiányzik majd belőle, de azt nem fogjuk sokáig siratni.

Hirdetés

A The Game Awards során kiderült, hogy a Gears Tactics 2020. áprilisában jelenik majd meg, úgyhogy várhatóan mostantól egyre többet fogunk megtudni róla. A Gears játékokat fejlesztő The Coalition vezetője, Rod Fergusson szerencsére aktívan Twitterezik, apróságokat már ő is elárul, de biztosan lesz még addig legalább egy Inside Xbox, vagy kidobnak egy-két trailert valamikor csak úgy, önmagában.

Hirdetés

Fergussontól tudjuk, hogy az XCOM-hoz hasonló játék kizárólag egyjátékos móddal rendelkezik majd, nem lehet benne multizni. Megerősítette továbbá, hogy mikrotranzakcióktól sem kell félnünk, mindent pusztán játékkal oldhatunk fel, nem lesz lehetőségünk pénzt költeni az alapáron felül.

A Gears Tactics készítői egy 40 órás kampányt ígérnek, ami nem kevés. Így, hogy nem kell a többjátékos móddal foglalkozniuk, minden figyelmüket ennek szentelhetik, mi pedig izgatottan várjuk, hogy megtudjuk, milyen események zajlottak le az első Gears of War előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)