Hirdetés

Majdnem mindenki elégedett a Gears: Tactics miatt, de csak majdnem

|

Alapvetően nagyon jó pontszámokat kapott az új Gears játék, de pár értékelés picit lerontotta az átlagot.

Hirdetés

Kifejezetten jól nyitott kritikák terén a Gears: Tactic, ami ugyan nem taszította le az XCOM játékokat képzeletbeli trónjukról, de nagyon közel járt ehhez, ami nem kis teljesítmény. 

Hirdetés

Jelen hír megírásának pillanatában 81 ponton áll a játéka a Metacriticen, ami összesen 42 kritika átlagából jött ki - ebből 32 értékelés volt pozitív, 7 darab pedig közepes. A legkedvesebb a God is a Geek és a Daily Star volt, ők maximális, 10/10-es és 5/5-ös pontszámmal jutalmazták a Gears: Tacticset. A legrosszabb értékelést pedig a COGconnected osztotta ki: nekik 55%-ot ért meg a Gears új csapásvonala. A legfontosabb külföldi oldalak pontszámait az alábbi listában találjátok meg, ami tesztünk pedig ide kattintva éritek el. 

DualShockers - 8/10
Game Informer - 8,5/10
GameRadar+ - 3,5/5
GameSpot - 8/10
Game Revolution - 4/5
God is a Geek - 10/10
Hardcore Gamer - 3,5/5
IGN US - 8/10
PCGamesN - 7/10
PC Gamer - 83/100
USgamer - 4/5
Windows Central - 4/5
VG247 - 3/5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)