Hirdetés

Gears Tactics - Xbox One-ra is érkezik a stratégiai Gears of War-játék?

|

A konzol tulajdonosainak állítólag arra is lesz lehetőségük, hogy egérrel és billentyűzettel vonuljanak csatába.

Hirdetés

Az eleinte PC exkluzívként bejelentett játék a jelek szerint Microsoft konzoljára is megjelenik, méghozzá egér-billentyűzet támogatással.

Hirdetés

A Microsoft egyik, valamelyest meglepő húzása volt, hogy Xbox One-on is használhatóvá tette a PC-s játékosok szeretett eszközeik, az egér-billentyűzetes irányítást pedig rögtön a PlayerUnknown's Battlegroundson keresztül tesztelhették a rajongók. Mint kiderült, a Gears of War-széria érkező számozott folytatása mellett egy körökre osztott stratégiai játékkal is készül a Microsoft.

A Gears Tactics-t eleinte egy PC-exkluzív címként jelentette be a cég a tavalyi E3-on, ám most már tudjuk, hogy Xbox One-ra is megjelenik a stratégiai játék. Adja magát az ötlet, hogy PC-s perifériákkal, tehát egérrel és billentyűzettel is irányítható legyen a cucc, ez pedig így is lesz - a Gears 5-höz hasonlóan. Ugyan még nem sokat láthattuk mozgásban a Gears Tactics-et, mindenképpen jót fog tenni a franchise-nak egy kis változatosság.

A Gears Tactics pontos megjelenési dátumát egyelőre nem fedte fel a Microsoft, de nagy valószínűséggel még idén a boltokba kerül. Ti vágytatok egy stratégiai Gears-játékra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)