Hirdetés

Tisztázta a The Coalition, hogy mely platformokon jelenik meg a Gears Tactics

|

Az eddigi, legkevésbé sem egyértelmű kommunikáció ugyanis félreértésekre adott lehetőséget.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik PC-re a The Coalition és a Splash Damage jóvoltából a Gears Tactics, viszont a fejlesztőcsapatok már foglalkoznak az Xbox One-verzióval is. Emellett persze számíthatunk később arra is, hogy az új generációs Xbox Series X-en is napvilágot lát majd a Gears of War univerzumába helyezett stratégiai játék.

Hirdetés

Tyler Bielman, a The Coalition illetékese a GameSpotnak adott interjúban beszélt az XCOM-ra emlékeztető alkotásról, és elmondta, hogy jelenleg természetesen a PC-s megjelenésre koncentrál a csapat, viszont a jövőben Xboxra is ellátogat a Gears Tactics. Minden érintett megnyugodhat tehát, mert készül a konzolos verzió, mi több, szinte biztos, hogy a mostani és a következő generáción is belekóstolhatunk majd a sáskák ellen vívott háború korai szakaszába. Konkrét megjelenési dátumot viszont egyelőre nem említettek a fejlesztők.

A többjátékos módot teljesen hanyagoló, ellenben hosszú és tartalmas kampányt ígérő Gears Tactics április 28-án fog megjelenni PC-re. Mivel a Microsoft saját címéről van szó, Game Pass-előfizetőként már a premier napjától kezdve játszhatunk vele, de természetesen a vásárlás is opció, akár a Microsoft Store-t, akár a Steamet találjuk rokonszenvesnek. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)