Hirdetés

A modderek egyik kedvenc eszköze is bekerülhet a GeForce Experience-be

|

Nemsokára már nem kell ilyen-olyan megoldásokkal vacakolni, mivel az Nvidia saját programját használva tehetjük szebbé játékainkat.

Hirdetés

A rajongók rengeteg alkotáshoz készítettek már különféle ReShade modokat, amelyek általában egész komoly mértékben feljavítják az adott játék látványvilágát, így értelemszerűen nagy népszerűségnek örvendenek a PC-s közösség körében. Hamarosan sokkal egyszerűbben is használhatják majd ezt azok, akiknek GeForce videokártya duruzsol a gépükben - már ha igaz a szóbeszéd.

Hirdetés

Pletykák szerint Reshade-támogatást kap a GeForce Experience, amiről egyelőre nagyjából annyit tudni, hogy a szűrők a Freestyle és Ansel technológiák használatával fognak bekerülni. Nem tiszta, milyen hatással lesznek ezek a módosítások a teljesítményre, valamint az is problémát okozhat, hogy vannak olyan játékok, amelyek csalásként érzékelik a ReShade-et és automatikusan kitiltják a felhasználókat miatta.

Elég sok tehát a kérdés az integráció kapcsán, de remélhetőleg az Nvidia kiad hamarosan egy hivatalos nyilatkozatot, amiből minden apróságra választ kapunk. Ti szoktatok használni ReShade modokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)