Hirdetés

Világrekorder lett a 2 GHz fölé húzott videokártya

|

Két tuningmester soha nem látott magasságokba emelte az EVGA GeForce GTX 780 Ti videokártya órajelét.

Hirdetés

Az EVGA termékei elsősorban a játékosokat és azokat a felhasználókat célozzák meg, akik előszeretettel növelik házilag masinájuk teljesítményét, ezért nem véletlen, hogy a cég támogatta két ismert tuningmester, Vince Lucido (KINGPIN) és Illya Tsemenko (Tin) legutóbbi rekordkísérletét.

A tuningmesterek az EVGA GeForce GTX 780 Ti videokártya Classified KINGPIN Edition változatának teljesítményét igyekeztek addig fokozni, ameddig csak lehet, ehhez pedig egy EVGA X79 alaplap és egy ugyanilyen márkájú tápegység asszisztált.

A srácok végül valóban rekordot döntöttek, 2 GHz fölé tudták emelni a videokártya órajelét. További részleteket a PC World cikkében találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)