Hirdetés

GeForce Now - gyengébb géppel is futtathatsz bármilyen játékot

|

A Nvidia a CES 2017 rendezvényen megmutatta, mire képes egy hétköznapi PC-n a GeForce Now szolgáltatás.

Hirdetés

A CES 2017-es Nvida előadás nem csak azért volt nagyon izgalmas, mert ott vetítették le a Mass Effect Andromeda gameplay előzetesét. Itt mutatkozott be ugyanis a PC-n és Macen is elérhető GeForce Now szolgáltatás, ami leveszi majd a terhet a számítógépedről. 

A GeForce Now lényege abban rejlik, hogy távoli GeForce (Pascal) GPU-farmokon renderelik le a játékokat, így a te géped csak azért lesz felelős, hogy lejátssza a streamelt videót. A Steamen, Uplay-en vagy Originen vásárolt játékokat telepítened sem kell, mindössze egy apró klienst kell felraknod és máris eléred az összes címet ami a profilodhoz van rendelve. A játékok frissítései is automatikusan települnek. 

Ingyenes Early Access formában már idén márciustól elérhető lesz a GeForce Now, ami előfizetéses formában működik majd. A tényleges élesedést követően 25 dollár kicsengetése után 20 óra játékidő áll rendelkezésünkre (ezért egy GTX 1060-as PC erejének megfelelő látványt kapunk). Vizuális részletesség tekintetében többféle csomag is rendelkezésre áll, a magasabb szint mellé kevesebb játékóra tartozik. Ha azt akarjuk, hogy a felhőből egy GTX 1080-nal felvértezett PC erejét kapjuk meg, akkor már csak 10 óra játékidő jár a 25 dollárért. 

Jen-Hsun Huang, az Nvida alapítója és vezérigazgatója azt mondta, hogy a GeForce Now kiváló megoldás lesz azok számára, akik nem engedhetnek meg maguknak egy bivalyerős gamer PC-t, vagy nem szeretnének azzal vesződni, hogy összepakolnak egy ilyen masinát. 

Szintén a CES 2017-en mutatkozott be a világ legerősebb streamer gépeként belengetett új Nvidia Shield, ami 4K HDR képet varázsol majd a tévénkre 60fps mellett. Az Android alapú stream masina is a GeForce NOW rendszert használja. A Shield egy 200 dolláros alap, és egy 300 dollárba kerülő Pro verzióban kerül értékesítésre. Mellé 8 dollárért váltható ki egy hónapra a GeForce NOW szolgáltatás (az első hónap ingyenes), ami egyből több mint 50 népszerű címhez biztosít hozzáférést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)