Hirdetés

Mostantól hetente bővül a GeForce Now kínálata, itt az első friss adag

|

Az Nvidia a jelek szerint szeretné kiszámíthatóbbá tenni az újdonságok érkezésének menetét.

Hirdetés

Habár a játékosok körében elég komoly népszerűségnek örvend a GeForce Now, több nagyobb stúdió játéka is eltűnt a szolgáltatás repertoárjából, mivel akadnak olyan kiadók, akik nem igazán szívlelik az Nvidia streaming platformját. Ez ugyan sajnálatos, de úgy tűnik, nincs túl nagy hatással a platform működésére.

Hirdetés

Az Nvidia úgy döntött, hogy mostantól kezdve minden csütörtökön vadonatúj címekkel fogja bővíteni a GeForce Now már amúgy sem elhanyagolható felhozatalát, aminek köszönhetően folyamatosan új kalandokat streamelhetünk majd. Az e heti adag már meg is érkezett, így mások mellett a Remedy Entertainment újdonságát is pörgethetjük már a platformon. Íme az új címek teljes listája:

- Arma 2: Operation Arrowhead
- Control (RTX ON)
- Danganronpa: Trigger Happy Havoc
- Dungeons 3
- Headsnatchers
- IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
- Jagged Alliance 2 - Wildfire
- The Guild 3

Ti milyen gyakran szoktátok igénybe venni a GeForce Now szolgáltatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)