Hirdetés

GeForce4 képek

|

Napvilágot láttak az első képek az nVIDIA gyermekéről, a GeForce4-ről. A lent látható négy képből hármon magát a kártyát, a negyediken pedig egy valós időben renderelt képet nézhetsz meg. Ehhez csak ennyi hozzáfűznivalóm van: csodálatos! A mai high-end grafikus kártyák szemet gyönyörködtető animációkat képesek renderelni. A második képen egy GeForce4 MX látható, míg a harmadikon a „nagyfiú” GeForce4 Titanium. Az utolsó képen egy Titanium Dual van, melyen két monitor kimenet is található. Mindhárom nagyon extravagáns, a Titaniumok leginkább kapitális méreteikkel hívják fel magukra a figyelmet. A méret persze jó adag lóerőt is sejtet…

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)