Hirdetés

Gendersemleges lesz a World of Warcraft?

|

Az első változásokkal a Dragonflight kiegészítő alfájában találkoznak a WoW játékosai.

Hirdetés

Először még úgy tűnt, legkorábban 2023 tavaszán futhat be a World of Warcraft: Dragonflight, ám a Blizzard várakozásainkra rácáfolva már idén piacra dobja a kiegészítőt. Hogy a megjelenésig - melynek időpontja még nem ismert - minden készen álljon, egy hosszabb tesztidőszak keretében a közösség vállalkozó kedvű tagjai máris elkezdhetik felfedezni az új tartalmakat az esetleges hibákkal egyetemben.

Az érdeklődők a hivatalos oldalon jelentkezhetnek, megnyomva a Beta Opt-in gombot, de előtte nem árt meggyőződniük arról, hogy a konfigurációjuk eleget tesz-e a World of Warcraft: Dragonflight gépigényének.

Hirdetés

Az említett alfa elindítását követően szembesültek csak vele a játékosok, hogy a kilencedik World of Warcraft kiegészítő nem csupán új fajjal, helyszínnel és kalandokkal várta őket, hanem azzal a meglepetéssel is, hogy gendersemleges nyelvezetre váltott a karakterszerkesztő. A WoW-val kapcsolatos hírekre és adatbányászatra specializálódott Wowhead  értesülései szerint egy későbbi build gendersemleges hangopciókkal és személyes névmás-használattal egészíti ki a játékosok rendelkezésére álló lehetőségeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Addig is a női és a férfi test helyett már Body1 és Body2 közül választhatunk, amikor új karaktert hozunk létre. Az egyes takarja a férfi, a kettes pedig a női külső nemi jellegeket, aki pedig valamiért úgy érezné, hogy rosszul döntött, keresse fel a városi borbélyüzletet, ahol egy pillanat alatt átesik a nemváltáson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)