Hirdetés

Generation Zero - új kiegészítőt kapott, hogy ne merüljön teljesen feledésbe

|

A meglehetősen gyengére sikerült sci-fi túlélős lövölde egy nagyobb tartalmi csomagot kapott, aminek csak egy része fizetős.

Hirdetés

Ahogy azt márciusi tesztünkben is láthattátok, a Generation Zero bizony nem rengette meg a világot. Rengeteg gond volt akkor a játékkal, bár a helyzet azóta sokat javult. Akárhogy is, az első nagy kiegészítő, az Alpine Unrest már meg is érkezett, aminek köszönhetően legalább tartalomban nincs hiány.

Hirdetés

A legfontosabb újdonság Himfjäll szigete, ami Östertörn keleti partja mellett helyezkedik el. Ez egykor a síelők kedvenc helye volt, mára ezt is megszállták a robotok. A sziget szépsége nem veszett el, de a felfedezése nem veszélytelen. Ettől függetlenül bőven lesz mit felkutatni: kávézók, boltok, katonai bázisok, egy lángoló templom és az egykori síelők kedvenc szállása, a Björntunet hotel.

A játék története is folytatódik, amikor belebotlunk egy kis csapatnyi túlélőbe, akik szakadatlanul harcolnak a robot megszállók ellen és új feladatokat adnak nekünk. Új barátok mellé új ellenfelek is járnak: bemutatkozik az Apocalypse Class, melynek robotjai a legveszélyesebbek mind közül. Ezek a robotok egyébként a régi területeken is felbukkanhatnak az új fegyverosztállyal, a gépfegyverrel együtt.

A kiegészítő a fentiek mellett egy kazal hibajavítást is tartalmaz, természetesen ingyen. Csak azoknak kell fizetniük, akik meg akarják majd látogatni az új szigetet, nekik pedig 8 euróba kerül a beugró.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)