Hirdetés

Generation Zero - nyakunkon a többjátékos sci-fi bétája

|

Hamarosan kipróbálhatjuk az Avalanche Studios ambiciózus multiját.

Hirdetés

Szűk egy hónapot kell várnunk arra, hogy szembeszállhassunk a gépekkel. Csirke az idei gamescomon már kipróbálta egyébként a játékot, és nagyon élvezte azt, amit Kölnben látott. 

Hirdetés

A Mad Max adaptációjáért és a Just Cause játékokért is felelős Avalanche Studios hamarosan útjára indítja a co-op alapú lövöldéjét, először pedig október 17. és 21. között tehetnek próbát vele a játékosok. A tesztelésre PC-n, PS4-en és Xbox One-on kerül majd sor, ahol 100 ezer jelentkezőnek lesz lehetősége górcső alá venni a Generation Zero nyílt világának egy részét. Ide kattintva tudtok jelentkezni. 

A játék eseményei egy alternatív idősíkon, 1989 Svédországában zajlanak, ahol titokzatos robotok egy légiója átvette az uralmat a Föld felett, az emberiségnek pedig rejtélyes módon nyoma veszett. Nem meglepő módon néhányan azért maradtak, ezek leszünk mi, a feladatunk pedig nem  más, mint a robothadsereg visszaverése a többi játékos segítségével.

Ti adtok majd egy esélyt a Generation Zeronak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)