Hirdetés

Generation Zero - kimarad a dala ló a gyűjtői kiadásból

|

Probléma akadt a beszerzéssel, de a THQ Nordic dolgozik a megoldáson.

Hirdetés

Az Avalanche legújabb játékát, a Generation Zero-t egy különleges gyűjtői kiadásban is meg lehet vásárolni, viszont az egyik legérdekesebb tárgy, a Dalecarlian horse sajnos kimarad a csomagból.

Hirdetés

A THQ Nordic sajtóközleményében elmondta, hogy a beszállítótól késve érkeztek meg a lovak, és a megjelenésre már nem tudták megfelelően összeállítani a gyűjtői kiadásokat. A csomag ennek megfelelően természetesen olcsóbb lesz, és már dolgoznak a megoldáson, hogy a dala ló szobrocskát különálló darabként megvásárolhassák majd a rajongók. 

A Collector's Edition ára így 79,99-ről 69,99 euróra csökkent, és továbbra is benne lesz maga a játék mellett egy fémdoboz, egy vászon térkép, egy póló, valamint négy képeslap is.

A Generation Zero március 26-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, a végleges gépigényről erre linkre kattintva olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)