Hirdetés

Generation Zero - új videón a játékmenet

|

Egy friss videó mutatja be részletesen a Just Cause fejlesztőinek kooperatív, robotos játékát.

Hirdetés

Az Avalanche-on belül egy viszonylag kis csapat dolgozik a Generation Zerón, azért nem szabad AAA minőséget várnunk. Pedig az eddigi anyagok alapján nagyon jónak tűnik.

Hirdetés

Egy svéd szigeten ragadunk a '80-as években, néhány pajtásunkkal együtt. A feladatunk az lesz, hogy túléljünk és végső soron elmeneküljünk onnan, de ezt nehezítik a gyilkos földönkívüli robotok. Házakat, járműveket átkutatva kereshetünk fegyvereket és felszereléseket, illetve a megfelelően elejtett áldozatokból kiszedhetünk hasznos komponenseket. Az, hogy a sztori hogyan épül, vagy hogyan lesz a játékélmény hosszútávon változatos és érdekes, egyelőre még kérdés, de bizakodva várjuk az új részleteket.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)