Hirdetés

Generation Zero - ilyen lesz robotokat vadászni a '80-as években

|

Az Avalanche Studios mellékprojektje még mindig nagyon ígéretes, és most először a játékmenetet is láthatjuk.

Hirdetés

Az Avalanche egy része a Just Cause 4-en dolgozik, egy másik a Rage 2-t fejleszti az id Software-rel karöltve, egy kisebb csapat pedig a Generation Zero elkészítésén ügyködik.

Hirdetés

A játék az 1980-as években játszódik egy svéd szigeten, ahol négy fiatal egyikének szerepében próbálhatjuk átvészelni a földönkívüli robotok invázióját. Ezt csak úgy lehet, ha gyűjtögetünk, lopakodunk, vadászunk és craftolunk, közben pedig figyelünk arra, hogy az értékes alkatrészek épek maradjanak. Lesz kooperatív mód is, értelemszerűen egyszerre négyen vághatunk neki a kalandnak.

A fejlesztők hangsúlyozták, hogy nem AAA projektről van szó, de ennek ellenére nagyon jól néz ki. Valamikor jövőre jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)