Hirdetés

Generation Zero - hangulatos trailerrel készülünk a megjelenésre

|

Utolsó trailerét fogyasztja a Just Cause fejlesztőinek kooperatív, robotos játéka.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az Avalanche-on belül egy kisebb csapat kalapálja a Generation Zerót - és ezért nem AAA-minőségre kell számítani -, az eddigi anyagok alapján bizony nagyon ígéretesnek és izgalmasnak tűnik a játékmenet. Már nem kell hozzá sok idő, hogy kipróbálhassuk élesben is. 

Hirdetés

A feladatunk nem kevesebb, minthogy egyedül vagy három másik játékossal együtt kiderítsük, mi történt a 80-as években Svédországban, ami miatt gyilkos robotok árasztották el a környéket - persze a túlélés ilyenkor alapkövetelmény. Nyílt világra, váltakozó napszakokra és időjárási körülményekre, komplex AI-viselkedésre, valósághű lövöldözésekre, a korra jellemző soundtrackre és megannyi ígéretes részletre számíthatunk, miközben házakat, járműveket kutatunk át fegyverekért és lőszerekért, valamint fémbestiákra vadászunk. 

A Generation Zero március 26-án fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A szerencsések akár még egy gyűjtői kiadásra is lecsaphatnak, bár egy ló végül kimarad a csomagból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)