Hirdetés

Roguelike-elemek, lövöldözés, bázisépítés és túlélés keveredik a Genesis Alpha One-ban

|

Korábban nagy játékokon dolgozó szakemberekből állt össze a Genesis Alpha One fejlesztőcsapata, akik első közös projektként egy ambiciózus sci-fi játékkal álltak elő.

Hirdetés

Ha annak idején bejött az Alien: Isolation retro-futurisztikus stílusa, nem kizárt, hogy az első játékán dolgozó Radiation Blue munkája is tetszeni fog. A Genesis Alpha One ugyan nem a horror műfaj rajongóit célozza meg, a CRT-monitorokkal operáló gépeken keresztül felügyelt űrexpedíció hangulata viszont őket is megszólíthatja.

A játékmenet tekintetében alapvetően az erőforrásaink menedzselése lesz a cél, ahogy a bejelentést kísérő alábbi traileren is láthatjátok, az elég nagy bajban lévő Földről elindított hajónk, a Genesis minél sikeresebb kolóniává bővítésén lesz a hangsúly. Ebben persze a nyersanyagok folytonos hiánya és a különböző veszélyek, így űrviharok, földönkívüli szörnyűségek (őket hagyományos, FPS-harcokban kell eltakarítanunk) és gonosz emberi űrutazók hátráltatnak majd.

A fejlesztések kiválasztásakor ezeket a veszélyeket kell majd előre felmérnünk és eldöntenünk például, hogy éppen még több védelmi rendszerre van szükségünk, vagy megengedhetünk magunknak egy új hangárt. A fejlesztőcsapat egyébként egyáltalán nem amatőrökből áll, a Spec Ops: The Line mellett a tagok dolgoztak már a Hitman, a Spellforce és a Settlers szérián is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)