Hirdetés

Genesis One Alpha - klónozással szerezhetünk új karaktereket a túlélőjátékban

|

Új gameplay trailerrel jelentkeztek a Genesis Alpha One készítői, amiben egy rendkívül érdekes játékbeli rendszert mutattak be.

Hirdetés

A jelek szerint elég izgalmas és ambiciózus játék lesz a bejelentéskor kiadott infók alapján a Genesis Alpha One, amit egy új gameplay traileren nézhetünk meg ismét. Ez egy szintén elég újszerű játékbeli rendszert, a klónozást mutatja be.

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a klónozás etikai kérdéseibe mennyire megy majd bele a játék, de az biztos, hogy rengeteg lehetőséget ad a kezünkbe. A legyőzött ellenfeleink biomasszáját és DNS-ét begyűjtve ugyanis egészen új tulajdonsággal bíró hibrideket hozhatunk létre az emberből és a különböző űrlényekből, akikkel találkozunk. Így a Genesis Alpha One-ban legénységünkben egészen furcsa lények is szolgálhatnak, akiket viszont érdemes lesz foglalkoztatni a különböző bónuszok miatt, amiket alien DNS-ük miatt kapnak.

Azt egyelőre nem tudjuk, mikor érkezik a Radiant Blue és a Team 17 játéka, de a fenti videó alapján egyértelmű, hogy a túlélő műfaj rajongóinak érdemes lesz odafigyelnie rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)