Hirdetés

Napi büntetés: olcsó játék nemi szervekkel

|

Habár még csak Early Accessben jelent meg, de már kipróbálható az év egyik legbizarrabb játéka, amelynek létezésére még nem nagyon tud magyarázatot adni senki.

Hirdetés

Nagyon szeretjük az egyszerű, lokálisan is játszható multiplayer játékokat, mint pl. az Overcooked vagy a Stikbold, hiszen bárki könnyen megtanulja őket és elég viccesek. Tulajdonképpen a Genital Jousting is ilyesmi, annyi különbséggel, hogy nagyságrendekkel kellemetlenebb és ostobább az egész koncepció.

Ahogy a játék neve is mutatja, a Genital Jousting lényege, hogy férfi nemi szerveket és teljesen védtelen hátsófeleket kell összeütköztetnünk egymással egészen addig, amíg senki nem maradt szabadon vagy addig, amíg még van valami az önbecsülésünkből.

A játék online és lokálisan is játszható és ha van elég vállalkozó szellemű haverunk, akkor akár nyolcan is kombinálhatunk nemi szerveket különféle nagyon találó játékmódokban. A fenti előzetes többet mond minden szónál. 

Nem háborodunk fel a témán (nyilván van egy olyan célzata a játéknak, hogy ezzel hívja fel magára a figyelmet), de azért egy kérdőjelet finoman ott hagynánk az "Ezt miért kellett?" gondolat végén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)