Hirdetés

George R.R. Martin a rajongói miatt még mindig nem játszott az Elden Ringgel

|

Hát hogy érne ő rá ilyesmire, amikor már több mint 10 éve dolgozik a Winds of Winteren? Sürgeti az idő és a rajongók.

Hirdetés

Kétség sem fér az Elden Ring sikeréhez, a nyitott világú soulslike valószínűleg ott lesz minden szavazás jelöltjei között, amelyben az év játékáról döntenek majd. És ez gyaníthatóan akkor is ugyanígy alakult volna, ha George R.R. Martin, kinek ismertségét a marketingkampányban is felhasználták, semmilyen formában nem veszi ki a részét a projekt megvalósításából.

Adja magát tehát a kérdés, hogy Martin játszott-e végül a FromSoftware csodájával. A tűz és jég dala legújabb felvonásán dolgozó író válasza sajnos lelombozó.

Hirdetés

A játékról egyébként a The Late Showban beszélt Stephen Colbertnek, aki nem győzte faggatni Martint az elfoglaltságairól.

"Nem játszottam még vele, mert az emberek nagyon szeretnék megkapni a Winds of Winter kötetet. Egyébként sajnos könnyen rá tudok függni a játékokra. Rengeteget játszottam régebben, imádtam a Railroad Tycoont, a Master of Oriont és a Homeworldöt. Ezek berántottak és elvettek heteket, sőt hónapokat az életemből. Ott ültem a piros flanel fürdőköpenyemben és pörgettem a 'na, még egy kör' dolgot, amíg rá nem eszméltem, hogy ez nem mehet tovább."

Martin egyébként nem győzte dicsérni a FromSoftware csapatát, mondván, hogy felépítették a legszebb játékot, amit valaha látott. Nagyon örül, hogy részese lehetett a projektnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hozzátette egyébként, hogy már elkészült a Winds of Winter háromnegyedével. Ezek szerint még van esély arra, hogy a könyv megjelenik az univerzum elkerülhetetlen hőhalála előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)