Hirdetés

George R.R. Martin elégedett a Game of Thrones RPG-vel

|

Nyugtatni jött az aggódó fanatikusokat a nagy író, aki szerint minden rendben lesz a Cyanide által megálmodott Trónok harca szerepjátékkal.

Hirdetés

Többen izgulni kezdtek azon az utóbbi időben, hogy vajon mennyire lesz jó a Cyanide által írt és kivitelezett Game of Thrones szerepjáték.



George R.R. Martin most a fejlesztők védelmére kelt, véleménye szerint minden rendben lesz, nem kell aggódni a történet miatt. "Nem mindenki fogja szeretni a játékot. Megteszed, amit tudsz, és reménykedsz benne, hogy a közönség jól fogadja. Én láttam a munkát, amelyet a Cyanide végzett, és nagyon elégedett vagyok. Úgy gondolom, hogy sok rajongó is így érez majd" - tette hozzá az író.



A történet nem a könyvek, vagy a sorozat fővonalát követi majd, Martin szerint pont ez a jó, hogy új szálak bontakoznak ki, egy párhuzamos történet veszi kezdetét a játékban. Fontos lesz a játékos által hozott döntések súlya, érezni fogjuk azt a drámát, amelyet ebben a világban már megszokhattunk, és ha Martin is elégedett (bár eléggé begyakorolt marketing dumának tűnt ez a nyilatkozat), akkor nekünk sincs okunk kételkedni. Majd tesztelés után meglátjuk. Addig is itt a második évad, ki kezdte el nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)