Hirdetés

George R.R. Martin visszautasítja az Elden Ring rajongóinak feltételezéseit

|

Az író teljesen meglepődött, hogy a népszerű rajongói elmélet egyáltalán felmerült valakiben.

Hirdetés

Az Elden Ring hatalmas siker, és dacára annak, hogy már vagy egy hónapja kint van, még mindig nem ritkulnak az azzal kapcsolatos témák. A gaming világ egyszerűen imádja a cuccot, amiért senkit sem tudunk hibáztatni.

A kalandozások kavalkádjában felmerült egy gondolat, miszerint A tűz és jég dalának írója ,George R.R. Martin (aki az Elden Ring írói feladataiban is részt vett) elrejtette a játékban nevének kezdőbetűit, mivel szinte minden főbb szereplő neve G, R, vagy M betűvel kezdődik - Godfrey, Godwyn, Radagon, Radahn, Rykard, Rennala, Marika, Malenia, és még hosszasan lehetne sorolni. 

Hirdetés

Martin egyik új blogposztjában többek között a rajongói elméletre is kitért: 

"Neveket kitalálni nem könnyű, pláne mivel A tűz és jég dalában rengeteg van. Nagyon szeretek családtagoknak olyan neveket adni, melyekben van közös pont, de...most tényleg, miért rejteném el a nevem a játékban? Ott van a nevem az alkotók listájában."

Martin vagy nagyon szeretné fenntartani a titokzatosság látszatát, vagy ezúttal is az egyszerűbb válasz fedi le a valóságot: így jött ki a dolog. Mondjuk mindegy is, mert nem ettől lesznek kevesebbek vagy többek a karakterek, és bármi is a valódi válasz, a játékosok még valószínűleg jó darabig fognak lazulni velük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)