Hirdetés

Gépet akarsz újítani? Segítünk spórolni a Windows 10-en!

|

Hamarosan érkeznek az új videokártyák, melyek mellé becsúszhat még néhány komponens. Nem szabad azonban megfeledkezni az operációs rendszerről sem.

Hirdetés

Szeptember 24-én megjelenik a világ jelenleg ismert legerősebb, gamereknek szánt videokártyája, az Nvidia RTX 3090, a héten debütált az RTX 3080, és októberben érkezik az RTX 3070 is. A gépújítás általában úgy megy, hogy ha egy komponenst cserélünk, a többit is kell, és több százezer forintunkba kerülhet, míg összerakunk egy tökéletesen működő, a modern játékokat kifogástalanul futtató PC-t. A játékokat csak akkor élvezhetjük igazán, ha a legfrissebb Windows 10-et használjuk, azt pedig csak úgy érhetjük el, ha legális szoftvert telepítünk, ami sokszor drága - az alábbi kuponokkal azonban sokat megspórolhatsz!

Hirdetés

Íme a Keysoff.com - legális licenckulcsok olcsón!

A Keysoff.com szoftvereket és játékkulcsokat árul világszerte, melyeket 24 órán belül, biztonságos fizetést követően kézbesít. 

Windows 10 szuper akció!

Frissíts Windows 10-re, és spórolj sokat a Keysoff.com ajánlatával. Az alábbi termékeket 45%-kal olcsóbban, az itt feltüntetett áron vásárolhatod meg az ESS45 kuponkód megadásával.

Spórolj az Office 2016 vagy 2019 árán is!

Ha az irodai szoftvercsomagra van szükséged, 58%-os kedvezménnyel veheted meg az alábbi kiadásokat az ESS58 kuponkóddal!

Inkább az Office 365 érdekelne? 

Más szoftverekre is szól kedvezmény. Használd az ESS55 kuponkódot ezekhez a csomagokhoz:

Hogyan működik a Keysoff.com?

A Keysoff.com szoftvereket és játékkulcsokat árul kedvező áron. A rendelés nagyon egyszerű: a termék kiválasztása és a vásárlás után legkésőbb 24 órán belül már érkezik is a kulcs e-mailben.

Itt egy rövid leírás arról, hogyan lehet Windows 10 Professional OEM licenckulcsot vásárolni az ESS45 kuponkód használatával.

1. Válaszd ki a kívánt terméket, majd kattints az "Add to Cart" Gombra, és ezt követően a "Shopping Cart"-ra.

2. A bevásárlókocsi megnyitása után írd be az "ESS45" kuponkódot az extra 45% kedvezményért, majd kattints az "Apply Coupon" gombra. A jóváhagyás után látni fogod, ahogy a kedvezmény levonódik a teljes árból. Kattints a "Proceed to Checkout" gombra a folytatáshoz.

3. Mielőtt továbblépnél a fizetőeszközökhöz, kövesd az alábbi lépéseket. Eldöntheted, hogy vendégként vásárolsz, vagy regisztrálsz. Ha meghoztad a döntést, kattints a "Continue" gombra a továbblépéshez.

4. Győződj meg arról, hogy a neved és e-mail címed helyesen adtad meg, hogy a kulcs biztosan célba érjen. Válaszd ki az országot, amelyből vásárolsz, így a legnépszerűbb helyi fizetőeszközöket fogod látni.

5. A Cwalletco extra biztonságot nyújt, és többféle fizetési mód használatát elérhetővé teszi. Kattints rá, majd látni fogod, melyiket javasolja számodra.

6. Ellenőrizd rendelésed részleteit és személyes adataidat. A továbbhaladáshoz nyomj a Place Order gombra.

7. Ellenőrizd ismét, hogy a helyes összeg szerepel-e, és kattints a Choose payment methods gombra. A következő oldalon országod legnépszerűbb fizetési módja jelenik meg, de más mellett is dönthetsz, ahogy neked kényelmes.

Ezt követően e-mailben kapod meg a kulcsodat.

Kérdésed van?

A Keysoff  oldalán folyamatosak a promóciók alacsony árakkal és meglepetés leárazásokkal - tedd az oldalt a könyvjelzőid közé, és ne maradj le semmiről! Emellett az Online bolt az év minden napján nyitva áll, 24/7-ben - ha szeretnéd akár ünnepek alatt frissíteni szoftvereidet, nincs akadálya!

Ha bármilyen probléma merülne fel, vagy csak kérdésed van, az ügyfélszolgálat a rendelkezésedre áll. Írj egy e-mailt a service@keysoff.com címre, készséggel segítenek.

Fontos, hogy mindig a megfelelő szoftvert töltsd le a gépedre, majd utána aktiválj.

Microsoft Windows 10 Professional: [Letöltés]

Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Letöltés]

Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Letöltés]

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)