Hirdetés

Gépfejlesztés 2014 - az utolsó simítások és a rendszerhangszóró problémája

|

Ötödik, befejező részéhez érkezett gamer PC-építő sorozatunk, most megtekinthetitek, milyen simításokat kell még elvégezni, hogy minden tökéletesen működjön.

Hirdetés

A végén minden a helyére kerül, mondták a bölcsek, és ezt a GameStar gamer PC-jének összeszerelési folyamatára is nyugodtan ráhúzhatjuk.

Az ötödik epizódban Disorder elmondja, mit miért és hova érdemes dugni, pontosan miért oda került minden, ahova, és megmutatja, hogy milyen jól is van kialakítva ez a CoolerMaster ház. Minden szellőzik, semmi nem akad össze a másikkal, a rendszerhangszóró viszont még mindig elég „kilencvenes évek”-módra van alkalmazva, de ez nem a mi hibánk.

Ha valamelyik epizód kimaradt, az alábbi linkeken tekinthetitek meg:

Gépfejlesztés 2014 - így rakj össze egy next-gen PC-t

Gépfejlesztés 2014 - tovább építjük a next-gen PC-t

Gépfejlesztés 2014 - itt rakom látod, ez az a ház

Elkészült tehát a GameStar gamer PC-je, de nem tudunk kifogyni videókból, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra a friss anyagokért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)