Hirdetés

Már tudjuk, melyik játékban bukkan fel Geralt

|

Megjött a hivatalos bejelentés, és a bemutatkozó trailer Geralt jövőbeli szerepléséről. A Witcher újra kardozni megy, csak ezúttal nem a szokásos szörnyeket fogja hajtani, és a Soul Calibur széria rajongói örülhetnek!

Hirdetés

Ríviai Geralt messzire került otthonától, és most nagyon fura arcok között találta magát. Szerencsére viszonylag könnyen rávehető a harcra, minden adottsága is megvan hozzá, így a Soul Calibur VI meccsek során azon lesz, hogy átrendezze azokat a fura arcokat, akiket eddig csak a verekedős játék rajongói ismertek.

Hirdetés

Geralt képességeiről és harci stílusáról egy bemutatkozó videó mesél. Aki tervezi, hogy beszerzi majd a verekedős játékot, az mindenképpen nézze meg.

Hősünk magával hozta emberfeletti reflexeit, erejét, és kardforgatói képességét, mindemellett harci varázslatokat és különleges bájitalokat is használhat. Hangját itt is az a Doug Cockle adja, aki az angol verzióban is megszólaltatta Geraltot.

A Soul Calibur VI valamikor idén fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)