Hirdetés

Gerillaháború a T-Online ellen

|

A valodi.hu polgári engedetlenség keretében kér fel minden T-Online felhasználót egy adott időpontban történő fájlletöltésre, a minap kirobbant botrányra hivatkozva. A webes magazin arra buzdítja az említett szolgáltató ügyfeleit, hogy pénteken (tehát 12-éről 13-ára virradó) éjszaka töltsék le a 2 gigabájtos, http://www.valodi.hu/figyelmeztetes.bin címen található fájlt. A fájl csupán véletlenszerűen generált számjegyeket tartalmaz, tehát semmilyen jogsértő tartalma nincs. Kiterjesztése is azért lett bin, hogy a böngésző csak a mentési lehetőséget ajánlja fel, ne próbálja megnyitni. További részleteket itt olvashatsz.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)