Hirdetés

Get Even megjelenés - kegyeleti okokból halasztották el

|

Csúszik a Get Even erre a hétre tervezett megjelenése, a Bandai Namco így kívánja kifejezni részvétét a manchesteri robbantás áldozatainak.

Hirdetés

A napokban egy manchesteri aréna előtt történt robbantás, mely 22 halálos áldozatot követelt. A merényletet egy öngyilkos merénylő egy a testére erősített bombával követte el.

A Get Evenben egy olyan lányt kell megmentenünk, akinek testére szintén bombát szereltek. A Bandai Namco úgy érezte, érzéketlenség lenne most kiadni a játékot, ezért a megjelenést június 23-ára halasztotta. Ezzel együtt részvétét fejezte ki minden érintett irányába.

Bár a kapocs talán nem olyan erős, mint a 2001-es New York-i terrortámadás esetében (aminek következtében több játékot is módosítottak), el tudjuk képzelni, hogy a tragédia érintettjeit érzékenyen érinti, ha meglátják a Get Even központi karakterét. Szép lépés ez a kiadótól.

A játék egyébként már kész, a tesztpéldány nálunk van, úgyhogy ha bárki úgy gondolná, igazából nem a fenti a halasztás oka, ne tegye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)