Hirdetés

Get Even - dátumot kapott a Painkiller: Hell & Damnation fejlesztőinek shootere

|

Jó ideje nem hallottunk már a The Farm 51 különleges lövöldéjéről, de a stúdió most megtörte a csendet és elhalmozott minket egy rakat újdonsággal: infókkal, megjelenési dátummal és egy vadonatúj, történetmesélős trailerrel is.

Hirdetés

A The Farm 51 a 2012-es Painkiller: Hell & Damnationnel rakta fel magát a játékvilág térképére (a NecroVisiont ne is említsük), de azóta leszállított egy korrekt Deadfall Adventures-t is. A 2014-ben bejelentett "új" játékuk minden eddiginél ambiciózusabb, hiszen egy olyan jelenlegi generációs shooterről van szó, amely támogatja a virtuális valóságot

A Get Even azon az ötleten alapul, hogy összemossák az egy- és többjátékos módokat, tehát lényegében a kampány alatt szembejövő ember akár igazi játékos is lehet, viszont az lehet a legszebb az egészben, hogy ebben szinte soha nem lehetünk teljesen biztosak. A sztori szerint egy elhagyatottnak tűnő elmegyógyintézetben térünk magunkhoz Cole Black bőrébe bújva, aki az égadta világon semmi másra nem emlékszik, csupán egy lekötözött lányra, akire bombát erősítettek. Nem kell hozzá sherlocki gondolatmenet, hogy rájöjjünk, mi leszünk a megmentői, viszont a cél nem csak ez lesz, hanem az is, hogy kiderítsük ki a felelős az egészért, mindezt pedig úgy tehetjük meg, ha nyomozunk, fejtörőket oldunk meg és felfedezzük a Get Even szürreális világát - de nem lesz hiány akcióból sem. Ehhez jár egy trailer is: 

A játék kiadásáért felelős Bandai Namco kitűzte a megjelenést is: a Get Even május 26-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Szerintetek mi fog kisülni belőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)