Hirdetés

Get Even - rövid, de izgalmas a sztori trailer

|

A Get Even új trailere emlékeztet minket arra, hogy alig egy hónap múlva megjelenik a Painkiller: Hell & Damnation fejlesztőinek új shootere, amelyben nagy hangsúlyt fektetnek a történetre is. Elmegyógyintézet, rablás, nyomozás, lesz itt minden.

Hirdetés

A Farm 51-nek voltak már nem olyan rossz és rosszabb (NecroVision) próbálkozásai is a múltban, de amit a Get Evenből eddig mutattak, az bizakodásra adhat okot, hiszen már a 2014-ben bejelentett játékuk alapkoncepciója sem hétköznapi. 

A játék sztorijában egy elhagyatottnak látszó elmegyógyintézetben tér magához a játékos által irányított Cole Black, aki egyetlen dologra emlékszik: egy kétségbeesett lányra, aki arra vár, hogy megmentsék. De ki ő? Mi történt vele? És hogyan került oda Black? Mindezt nekünk kell kideríteni nyomok után kutatva, azonban készüljünk fel: néha a fény fedi fel a legsötétebb titkokat, amire a stúdió most egy nyúlfarknyi videóval emlékeztet minket: 

A nyomozás a játék Facebook oldalán folytatódik, ahol további részleteket rejtettek el. A Get Even megjelenése május 26-án esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)