Hirdetés

Get Even bejelentés - bemutatkozott a Painkiller Hell & Damnation alkotóinak új shootere

|

A The Farm 51 bejelentette a Get Even című next-gen lövöldéjét. Rengeteg infó és a trailer a kattintás után.

Hirdetés

A The Farm 51 a Painkiller Hell & Damnationnel rakta fel magát a játékvilág térképére és most egy új következő generációs shooterrel büntetnek meg minket. Jön a Get Even!

Bár már korábban is suttogtunk róla, most hivatalosan is bejelentették a The Farm 51 új játékát. A Get Even 2015-ben érkezik PC-re és next-gen konzolokra (remélhetőleg addigra már jelenlegi generációnak hívhatjuk őket) és az ígéretek szerint összemossa az egy- és többjátékos mód közötti határokat. Ez lényegében azt jelenti, hogy a kampány alatt szembejövő emberek akár igazi játékosok is lehetnek, de a legdurvább az egészben az, hogy ebben szinte soha nem lehetünk biztosak.

Trailert nézzél szemmel.

A sajtóközlemény szerint a történet két össze-összefonódó szálból áll majd és az út, amit a játékos választ nemcsak a történet kimenetelét befolyásolja, de hatással lesz a karakterünk személyiségére is. Mindezt még horror- és thrillerelemekkel is megspékelik majd, hogy teljes legyen az élmény.

A lövöldözésben is lesznek újdonságot, például a fegyverünket összepárosíthatjuk majd a játékbeli okostelefonunkkal, aminek köszönhetően a sarkokból való tüzelés sem jár egy instant fejlövéssel. Ez a funkció is fejleszthető lesz a kampány során, úgyhogy még sok meglepetés vár ránk.

 

A fejlesztőknek eszük ágában sincs szembemenni a nagyobb cégek lövöldéivel, ezért inkább új dolgokkal próbálkoznak. "Úgy gondoljuk, hogy tartalom és dizájn szempontjából még rengeteg lehetőség van az FPS-ekben, és persze nem csak a háborús lövöldék közönsége létezik - mi inkább a többieket célozzuk meg a Get Evennel" - mondta a The Farm 51 ügyvezetője, Wojtek Pazdur.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)