Hirdetés

Get Even - új játék a Painkiller fejlesztőitől

|

A Painkiller: Hell & Damnation fejlesztőcsapata egy teljesen új next-gen játékon dolgozik, amelyből néhány képet is sikerült megosztani.

Hirdetés

Egyáltalán nem teljesített rosszul az egykori pokoli lövölde újragondolása, így nem meglepő, hogy a The Farm 51 tovább kamatoztatja a műfajban megtanult leckéket a következő generációs konzolokon.

A csapat új játéka a Get Even címet viseli és ha minden igaz PC-n, valamint a frissen debütált konzolokon jelenik meg. Elmondásuk szerint az a cél, hogy "eltöröljék a mesterséges korlátokat az egyjátékos és többjátékos módok között". Ez azt jelenti, hogy az online játékosok bármikor beszállhatnak valaki egyjátékos kampányába, de hogy ez pontosan hogyan is fog kinézni, azt egyelőre nem tudni. A többjátékos kampány is adott: a történetet két főhős szemszögéből is végigjátszhatjuk majd.

Egyelőre a megjelenésről nem tudni semmit, de mi szólni fogunk amint többet tudunk. Addig is nézzétek meg az első képeket galériánkban, és osszátok meg velünk, hogy mit gondoltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)