Hirdetés

Get Even - virtuális valósággal minden jobb

|

Újabb fejlesztés alatt álló újgenerációs játékról derült ki, hogy támogatni fogja a virtuális valóságot.

Hirdetés

A Painkiller: Hell & Damnation alkotói sajtóközleményben tudatták velünk, hogy új, innovatív shooterük, a Get Even játékélményébe szeretnék integrálni a VR eszközöket is.

A The Farm 51 vezére és egyben vezető dizájnere, Wojtek Pazdurt meglepte a játékuk januári bejelentésének pozitív visszhangja, ezért további részletekkel szeretné meghálálni a beléjük vetett bizalmat. A csapat egyöntetű véleménye, hogy a videojátékok világát egy alternatív valóságként kell kezelni, ezért a Get Event felhasználva úgy szeretnék támogatni a VR technológiát, ahogyan senki más. Ez talán sikerülhet is nekik, ha eredményesen összemossák az egy- és többjátékos módokat (a kampány alatt szembejövő ember akár igazi játékos is lehet).

Jelenleg még nem világos, hogy a shooter mely eszközökkel lesz majd kompatibilis, de az interjú során Pazdur a Project Morpheus és az Oculus Rift neveket említette (bejelentés egyelőre nem történt) és szerinte a VR eszközök 2015-ben forradalmasítják majd a játékpiacot. Ebből ők sem szeretnének kimaradni, a valósághű 3D-s szkennelési technológiájuk és a virtuális valóság kombinációjával készülő Get Even az év egyik meglepetése lehet. Ez utóbbit már mi mondjuk.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)