Hirdetés

Getica - a román RPG

|

A 2002-ben megalakult, román Digital Summoners a mai napon mutatta be titkos PC-s fejlesztését. A Getica egy 3D-s third person szerepjáték lesz, melyben a játékosnak ki kell alakítania saját karakterét, meg kell oldani az adott feladatokat és az egyes tárgyakat egyesítve újabb és újabb lehetőségeket kell kreálnia... sablonosnak hat? Lehet. Dehát egyelőre még elég keveset lehet róla tudni. A fejlesztők elmondása szerint egyébként a játékos karaktere teljes kihatással van környezetére, a világ a szerint változik majd, hogy mi mit cselekszünk. A már futó hivatalos oldalán további infomorzsákat, némi concept képet és jó pár hátteret találhattok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)