Hirdetés

Ilyen az, amikor a videojáték megkeseríti az életed

|

Vannak pillanatok, amikor meg kell tanulni továbblépni. Ez is egy ilyen.

Hirdetés

Miközben több mint 2500 órát beleraktam a Dota 2-be, a játék szép lassan kiölte belőlem a lelket. Már a megnyert meccseket sem élveztem igazán, de mindig kellett egy újabb és egy újabb kör. Olyan volt az egész, mint a heroinfüggőknél, akiknek csak az újabb adag számít.

Hirdetés

Erről a témáról a közeljövőben hosszabban is értekezünk majd, mert hát érdemes róla beszélni, ugyanakkor most csak egy konkrét példa miatt hoztam fel. Ez pedig nem más, mint Distortion Getting Over It speedrun világrekordja. Van, aki 8 óra alatt sem tud átjutni egy részen, amin ez a srác 2 másodperc alatt átlendül. Ehhez persze brutálisan sokat kellett lengetni a virtuális kalapácsot, ahogy a pálya végén látszik is, 610-szer jutott már fel a hegy tetejére.

Distortion azt tűzte ki célul, hogy 2 perc alatt teljesíti a játékot, az idáig vezető utat azonban már egy ideje nem igazán élvezte, így amint meglett a világrekord, azonnal le is törölte a játékot, és valószínűleg soha az életben nem is fogja visszarakni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)