Hirdetés

Ghost of a Tale - már majdnem kész az egeres kalandjáték

|

A 2016 júliusa óta korai hozzáféréssel elérhető indie címen már a végső simításokat végzik, és 2 héten belül megjelenik.

Hirdetés

A játék vezető fejlesztője, Lionel "Seith" Gallat a blogján mondta el, hogy a közel 3 éve készülő Ghost of a Tale március 13-án fog megjelenni Steamen, GOG-on és a Humble Bundle felületén.

Hirdetés

A külső nézetes akció-RPG-ben a főhősünk Tilo, az egér trubadúr, aki egy izgalmas kalandba keveredik. A Unity Engine-nel készült indie 60 egyedi questet fog tartalmazni, és a sztori játékidejét nagyjából 15-20 órára lőtte be a fejlesztőcsapat. Emellett sokkal több NPC lesz interaktív, mint a jelenlegi Early Access verzióban. A bejelentés mellé Gallat több új képet is posztolt, ezt megtekinthetitek az alábbi galériában.

Nektek hogy tetszik a Ghost of a Tale, várjátok már a hivatalos megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)