Hirdetés

Ghost of a Tale - megvan, mikor jön konzolra az egeres kalandjáték

|

Öt éve futott le a Ghost of a Tale közösségi finanszírozási kampánya, és még PC-re is csak idén jelent meg a teljes változat. Hamarosan végre a konzolosok is követik.

Hirdetés

A játékfejlesztés nem egy egyszerű feladat, pláne ha egy független fejlesztő áll neki álmai megvalósításának.

Hirdetés

Lionel "Seith" Gallat még 2013-ban gyűjtött össze közel 50 000 eurót a Ghost of a Tale-re, melynek félkész változata 2016-ban jelent meg PC-re és Xbox One-ra. A munkával természetesen utána sem állt le: 2018 márciusában megérkezett a PC-s teljes változat, és az értékelések (például a mi tesztünk) alapján nem sikerült rosszul. A Paris Games Week során megrendezett Ping Awards díjátadón elnyerte az év legjobb indie játékának járó címet is.

A következő lépés az Xbox One-os és PlayStation 4-es megjelenés lesz. Előbbi változat már kész, viszont a forgalmazó javaslatára nem az ünnepi szezon közepén adják ki, hanem a PS4-essel együtt, melyet februárra fognak befejezni. Ennél pontosabb dátum nincs, de remélk, hogy így nagyobb figyelmet kaphat, mintha a két konzolos kiadást elválasztanák egymástól. 

A Ghost of a Tale-ben egy Tilo nevű egérrel kalandozhatunk. Aranyos, mókás, egyedi, próbáljátok ki, ahogy tehetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)