Hirdetés

Ghost of Tsushima - szamurájos akciójátékkal jelentkeznek az InFamous játékok fejlesztői

|

A Sucker Punch új IP-je egy kicsit hasonlít a Nioh-ra, de azért mégis egyedi lesz.

Hirdetés

A várakozásokkal ellentétben nem egy újabb InFamous részen dolgoztak a Sucker Punch munkatársai, hanem egy vadonatúj IP-n, amely a Paris Games Weeken lepleződött le. 

Hirdetés

A Ghost of Tsushima sztorija szerint 1274-ben járunk és a középpontban legendás szamuráj harcosokat köszönthetünk, akik Japán védelmezői voltak mindaddig, amíg a félelmetes mongol horda meg nem szállta Tshushima szigetét, hatalmas pusztítást okozva, a helyieket elnyomva. Mi az utolsó életben maradt szamuráj bőrébe bújunk, azonban a becsületes harcot magunk mögött kell hagyunk, az már nem fog segíteni - ehelyett a harc új módjait elhozó "Szellem útját" kell választanunk. Nézzétek meg ti is, hogy egy ilyen felvezetés után milyen atmoszférája lesz a Sucker Punch új címének:

A Ghost of Tsushima PlayStation 4-exkluzív lesz, de még nem tudni, hogy mikor kerül kiadásra. Nektek hogy tetszik az új IP?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)