Hirdetés

Ghost of Tsushima, Doom Eternal és Leisure Suit Larry - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Ennyire közel a konzolgeneráció-váltáshoz már inkább csak a gyorsan és könnyen átélhető tapasztalatokat, a bármikor abbahagyható élményeket hajszoljuk.

Hirdetés

Anélkül, hogy előzetesen összehangoltuk volna mondandónkat, sikerült nagyjából mindenkinek hasonló szellemben nyilatkoznia. Természetesen találunk elfoglaltságot bőven, és a nyűglődésünk sem olyan probléma, ami életbevágó lenne, de már eluralkodott rajtunk az érzés, miszerint nem jöhetnek elég gyorsan az új konzolok, sem pedig a Cyberpunk 2077-hez fogható címek. Ha ti is így éreztek, akkor most már tudjátok, nem vagytok egyedül.

Hirdetés

HP - A Ghost of Tsushima Legends nagyon veszélyesen beszippantott, Csirke Dark Soulsos elmebajával viszont nem tudok versenyezni, ő más ligában játszik, később kezdte, magasabbra jutott mégis. Azért ketten egész jók vagyunk, de inkább ő az, én roninként próbálom feltámasztani, ha hibázik véletlen.

mazur - Nagy szívfájdalmam volt, hogy a Hellraid jegelve lett, ezért is örültem, amikor legalább egy extra játékmódként bekerült a Dying Lightba. Időközben az első DLC is megjelent a... DLC-hez (na jó, új tartalmakat hozó frissítés, új szintekkel és fegyverekkel), úgyhogy ha össze tudjuk szervezni végre, akkor többesben újra végigpofozzuk a csontvázakat és egyéb démoni lényeket. Ha pedig már így belejöttünk a coopba, akkor megnézném a Ghost of Tsushima: Legends-et is.

Paca - Ez talán az utolsó olyan hétvége, amikor még lehet elmaradásokat pótolni, aztán jövő héten már biztosan a Watch Dogs: Legion Londonját próbálom majd felszabadítani. Most azonban a Doom Eternal első DLC-jével szórakoztatom magam, mert megunhatatlan a démonirtás, és mindig kérek még, ha lehet.

Csirke - Teljesen ráfüggtem a Ghost of Tsushima: Legendsre, lassan sikerül maxra húznom az orgyilkos karakteremet. Viszont rá kéne néznem az NHL 21-re is, hiszen a teszt nem írja meg önmagát. Tartok tőle, hogy az EA hozzáállása nem változott, és sportjátékai fekete bárányának ugyanúgy minimális figyelmet szentelt csak, ahogy ebben a konzolgenerációban mindvégig. 

Szabi - Egyelőre semmi újba nem kezdek bele, mert a Cyberpunk 2077 egyébként is félbeszakítana egy hosszabb kalandozást. Így inkább pörgetem a már megkezdett címeket: végeznem kell a Metal Gear Solid V-tel és naponta teljesítek egy-egy pályát a Warcraft II-ből is, hogy haladjak a bakancslistámmal.

Kivi - Ezúttal is maradok a Modern Warfare-nél és a Warzone-nál. Érdekes és szórakoztató halloweeni eseménnyel bővült a játék, plusz egy csomó kisebb bónuszt is könnyen be lehet húzni a meccsek során.

Tonight - Végre bepótoltam a The Witcher 3-at és annak mindkét kiegészítőjét, viszont egy ilyen fergeteges kaland után nem lesz könnyű olyan játékot találni, ami hasonlóképpen magával tud ragadni. A Cyberpunk 2077-ig már talán én sem szívesen kezdenék bele egy hasonló eposzba, de a Werewolf: The Apocalypse - Heart of the Forest rengetegféle végkimenetele remekül le fog kötni, már csak azért is, mert imádom a World of Darkness világát.

Szada - Mivel kedveltem Larry visszatérését, ezért nagyon megörültem neki, hogy megkaptam a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice-ot tesztelésre, így mindenképpen el fogom kezdeni az amorózó legújabb kalandjait. 

Hunter - A WoW 9.0 óta sorban szintezem a karaktereimet, hátha egyszer csak találok valamit, amire azt mondom majd, hogy "igen, ezzel szeretnénk játszani a következő két évben". Az elmúlt hétben négy karaktert húztam fel 50-es szintre. Sosem élveztem ennyire a fejlődést, sem az altozást. Ha mást nem, ezt biztos imádni fogom a Shadowlandsben is.

Chava - Igazából nincs kedvem sem elkezdeni új játékot, sem pedig félbehagyottat folytatni, hiszen már tényleg csak hetek választanak el attól, hogy Xbox Series X-en tehessem ugyanezt (meg később PS5-ön). Emiatt inkább olvasok és sorozatokat darálok, utóbbiak közül valószínűleg az HBO által rebootolt Perry Masont nézem meg először.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)